Hatha Yoga Balance and Bliss

Detalii Clasă

„Hatha Yoga Balance and Bliss” este o experiență de yoga care vă va aduce echilibru și fericire interioară prin posturi de echilibru!

Această clasă va îmbina armonios poziții de echilibru, respirație conștientă și meditație, creând astfel o oază de liniște și introspecție. Experimentați cum asanele de echilibru vă ajută să vă eliberați de tensiuni, să vă creșteți flexibilitatea și să vă aduceți mintea într-o stare de calmitate profundă.

În fiecare ședință, veți explora poziții care vă pun la încercare stabilitatea fizică și mentală, ajutându-vă să vă conectați cu forța interioară și să găsiți starea de fericire și pace interioară. Indiferent de nivelul de experiență în yoga, sunteți bineveniți să vă alăturați acestei clase și să vă încărcați cu energie pozitivă și starea de bine profundă.

Incepeți să vă descoperiți adevărata voastră putere interioară, să vă echilibrați corpul și mintea, și să vă bucurați de starea de fericire interioară.

Corina Calin
Trainer

Corina Calin

Corina, o adevărată călătoare în lumea yoga, și-a început drumul ca o căutare de terapie pentru coloană, dar a descoperit că aceasta este mult mai mult decât atât. Pentru Corina, yoga a devenit o terapie pentru minte și suflet, o călătorie fascinantă spre autodescoperire și transformare profundă.