Andreea Sburlan

Andreea Sburlan
Trainer

Andreea Sburlan

Yoga este o cale către tine, una dintre ele, poate cea mai completa. 

Despre Andreea

Yoga este o călătorie, către tine. Pentru Andreea a început acum mai bine de 25 de ani. Copil fiind, crescuta într-o familie cu mulți medici, a descoperit surprinzător si miraculos aproape, într-o biblioteca, o carte subțire, alb-negru, cu titlul „Yoga”, in care erau descrise tehnici de meditație, de respirație si câtevaasane iar intuiția i-a spus „da, face parte din calea ta”.  Meditațiaa fost prima si eterna dragoste, prima relevație, practica a evoluat prin introspecție si dedicație, si a devenit o componenta esențialaa fiecărei zile, căutând cu pasiune mai departe si putinele alte informații disponibile in acele vremuri. Astfel anii copilăriei si adolescentei au pus bazele bazele unei practici care avea sa ii fie alături pentru toata viața.

A urmat mai departe Facultatea de Arhitectura si o lunga cariera in construcții si proiectare, in continuare activa. Un drum frumos dar care iți cere sa fii in cea mai buna forma mentala, fizica si emoționala, creativitate, rezistenta la stres, anduranța,concentrare, prezenta. A avut însă mereu la îndemâna uneltele inițiate in copilărie, dezvoltate in continuare ca stil de viată, alături de nutriție, terapii alternative, si prin care si-a găsit echilibrul, forța, calmul interior, bucuria si sănătatea fizica.

Începutul pandemiei a venit din păcate împreuna cu un diagnostic medical cutremurător pentru o persoana draga si o perioada dificila si dureroasa. Meditația si întreaga practica yogaau fost atunci, din nou, marele sprijin, si a aprofundat din perspectiva ameliorării stărilor de anxietate, frica, PTSD si vindecare emoționala, si a urmat cursul Yoga Teacher Training 200h acreditat Yoga Alliance in cadrul FS, urmat de alte cursuri similare de meditație, mindfulness, pranayama si yin yoga.

Pentru ca si-a dorit întotdeauna a facilita si accesul celorlalți la practica, a realizat ca a venit momentul sa împartă din practica sasi astfel sa susțină clase de grup. Călătoria ei continua, probabil pentru toata viața. Este onorata pentru toate clipele in care călătoriile voastre se vor intersecta. Yoga ii aduce bucuria si simplitatea de a fi. Aici si acum.

Te invita la clase, vino sa practicați împreuna. Toate clasele au o abordare holistica – fizic, mental, emoțional si conțin, in funcțiede tematica, practica fizica a posturilor, dar si meditație si mindfulness, tehnici de respirație si sound healing.