Georgiana Buta

Georgiana Buta
Instructor

Georgiana Buta

Cu ajutorul cursurilor de yoga am invatat sa mă bucur de prezent, sa îmi ascult vocea interioara si nu in ultimul rand sa traiesc din plin orice moment intr-un mod cat se poate de creativ si plin de bucurie.

Despre Georgiana

Desi vine din mediul corporate, prima ei dragoste, sportul, nu a parasit-o niciodata.

In urma cu 10 ani, a lucrat ca instructor personal pentru una din cele mai cunoscute sali de sport din tara, iar dupa aproximativ un an, a ales sa isi inceapa viata in mediul corporate, fara insa a renunta la antrenamentele sale zilnice.

In urma cu 5 ani, a descoperit yoga, un antrenament nou avand in vedere energia si dinamismul ei. In scurt timp, si-a dat seama ca este de fapt ceea ce avea nevoie pentru a crea echilibru perfect atat in antrenamentele sale dar si in viata de zi cu zi. A ales sa aprofundeze cunostintele in acest domeniu si a urmat cursul pentru certificare instructor 200H Yoga Alliance la scoala Fitness Scandinavia.

Cu ajutorul cursurilor de yoga a invatat sa se bucure de prezent, sa isi asculte vocea interioara si nu in ultimul rand sa traiasca din plin orice moment intr-un mod cat se poate de creativ si plin de bucurie.

Pentru ea salteaua de yoga este locul in care ne putem desprinde de exterior si putem fi cu noi insine intr-un mod constient si profund.

Bucuria de a preda o puteti observa prin modul placut de a preda clasele, clase pe care le creeaza imbinand diferite tehnici de respiratie, posturi dinamice sau de relaxare si nu in ultimul rand meditatie ghidata.