Yoga pentru o coloana sanatoasa

Detalii Clasă

Coloana noastra este stalpul de rezistenta ce ne ofera suport zi de zi.

Aceasta clasa este creata special pentru a oferi coloanei mobilitatea, forta si relaxarea de care are nevoie pentru a ne sustine in continuare.

Vom explora cu ajutorul tehnicilor de respiratie diferite posturi ce ne vor permite sa miscam coloana in diferite directii pentru a-i da un refresh.

Respiratia va fi instrumentul cheia ce ne va ajuta sa dizolvam tensiunile de la nivelul coloanei, tensiuni ce se aduna dupa o zi intreaga de stat la birou sau in picioare.

Potrivita atat pentru incepatori, care nu au mai incercat yoga pana acum, cat si pentru cei cu o practică avansata care isi doresc sa invete mai multe despre coloana vertebrala.

Dorința de a invata cat mai multe despre coloana a venit dupa ce am aflat ca am o problema si anume, hernie de disc cervicala. Am invatat cum sa ajustez posturile, sa aduc variante potrivite pentru anumite probleme ale coloanei astfel incat sa putem continua practica.

Georgiana Buta
Instructor

Georgiana Buta

Cu ajutorul cursurilor de yoga am invatat sa mă bucur de prezent, sa îmi ascult vocea interioara si nu in ultimul rand sa traiesc din plin orice moment intr-un mod cat se poate de creativ si plin de bucurie.