Raluca Danaila

Raluca Danaila
Trainer

Raluca Danaila

Raluca Danaila este un Instructor Yoga Certificat - Yoga Alliance (200h TTC) Yoga Academy™ cu o experiență de peste 11 ani în practica yoga. Ea este pasionată de viață, frumusețe, conexiunea cu oamenii, experiențele noi, spiritualitatea, yoga, mișcare, hiking, scufundările, nutriția și sănătatea.

Despre Raluca

Raluca Danaila este un Instructor Yoga Certificat – Yoga Alliance (200h TTC) Yoga Academy™ cu o experiență de peste 11 ani în practica yoga. Ea este pasionată de viață, frumusețe, conexiunea cu oamenii, experiențele noi, spiritualitatea, yoga, mișcare, hiking, scufundările, nutriția și sănătatea.

Raluca caută cu entuziasm și curiozitate să găsească echilibrul dintre minte și corp, dorind o existență armonioasă între cele două aspecte ale ființei sale. Îi place să se angajeze în meditații și practici în care energia respirației se aliniază cu cea a corpului fizic și cu cea a minții.

Ea subliniază că yoga a fost o sursă esențială în reconectarea cu puterea interioară, depășirea temerilor, dobândirea încrederii în sine, acceptarea de sine și asumarea rolului de creator al propriei vieți. Raluca trăiește în armonie cu sufletul ei și practică cu regularitate tehnicile de meditație Vipassana. Ea a participat la un retreat de Vipassana (Silent retreat) în 2019, în care a meditat timp de 10 zile, 10 ore pe zi, și a inclus această tehnică în rutina ei zilnică, dedicând cel puțin o oră pe zi meditației.

Devenind instructor de yoga a fost o experiență transformatoare pentru Raluca, permitându-i să-și conecteze cu adevărat puterea interioară pentru a împărtăși energia și cunoștințele sale celor din jur. Pentru ea, yoga este o expresie a iubirii pe care încearcă să o împărtășească cu ceilalți, considerând că iubirea este esența noastră.

În cadrul claselor sale, Raluca Danaila predă Hatha Yoga tradițională, o formă ancestrală de yoga care combină asanele (posturile specifice), tehnicile de respirație Pranayama și exercițiile de meditație și mindfulness. Această practică are ca rezultat o minte relaxată, un corp flexibil și deschide calea spre autocunoaștere. Stilul său de yoga este holistic, lucrând atât la nivel fizic, cât și emoțional sau mental, și include în practică asane, tehnici de respirație, tehnici de relaxare și meditație.

În plus, Raluca Danaila urmează în prezent cursuri și certificări în domeniul ThetaHealing® prin THiNK® USA și este implicată în cursuri ale Neuromindfulness Institute.