Veronica Miona

Veronica Miona
Instructor

Veronica Miona

Yoga te ajută să privești în interiorul tău și să găsești răspunsuri atât pentru întrebările vieții de zi cu zi, cât și pentru întrebările profunde ale existenței

Despre Veronica

Veronica Alexe si-a petrecut copilaria in lumea sportivilor de performanta, in antrenamente si cantonamente, care faceau parte din viata de zi cu zi a familiei sale – formate din sportivi si profesori.

De aceea, primul sau pas in cariera a dus-o catre o profesie in relatii economice  internationale!
Incercand sa stea departe de viata de sportiv sau de profesor, a absolvit facultatea la Academia de Studii Economice Bucuresti, obtinand si un master in marketing.

Viata insa avea alte planuri pentru Veronica. Dupa ce a construit un business de design interior, specializare in corpuri de iluminat, a ales ca alaturi de partenerul de viata, Richmond Bachia, sa infiinteze Scoala Fitness Scandinavia, in 2009. 

Pasiunea pentru sport si sanatate au facut-o sa urmeze cursurile de instructor de fitness, antrenament functional, BOSU, SFT si Yoga.

In viata plina de agitatie, organizari de evenimente si vanzari, Veronica a simtit nevoia acuta sa apeleze la niste tehnici de relaxare si asa viata a condus-o incet incet spre Yoga.

La inceput a fost complet atrasa de partea de meditatie si relaxare, deoarece de asta avea ce mai mare nevoie la acel moment, dar de-a lungul anilor s-a educat si specializat tot mai profund in tot ceea ce inseamna Yoga.

Veronica se considera un etern invatacel, iar una din pasiunile ei cele mai mari este sa studieze, drept pentru care cu fiecare ocazie participa la workshopurii, cursuri si seminarii. In acelasi timp  a descoperit insa ca iii place sa impartaseasca ceea ce a descoperit si cu ceilalti si ca rolul de profesor o incarca pozitiv nespus de mult.

Veronica este profesor YogaAlliance 500h, a finalizat cursul Indian Yoga Academy cu Beko Kaygee din UK si a participat la multe alte workshopuri si evenimente Yoga din Romania si din afara tarii.

Clasele Veronicai sunt o combinatie de tehnici de respiratie, meditatie ghidata, posturi de yoga si relaxare, in functie de tematica clasei, care variaza intotdeauna.