Gentle Yoga Flow

Detalii Clasă

Bine ai venit la Gentle Yoga Flow – Clasa de Yoga pentru toate nivelele

Simți că agitația și stresul zilnic te copleșesc? Îți dorești să găsești un colț de liniște și echilibru în haosul cotidian? Atunci această clasă de Yoga este pentru tine!

Indiferent dacă ești un yogi experimentat sau începător curios, aici vei descoperi un refugiu de pace și armonie. Această clasă de Hatha Yoga a fost creată pentru a aduce echilibru în corp și minte, indiferent de nivelul tău de practică.

Cu mișcări lente și grațioase, posturi accesibile și tehnici de respirație si meditație adecvate, această clasă te va ghida într-o călătorie profundă către relaxare și eliberare de stres. Vei învăța cum să-ți regăsești centrul și să-ți calmezi gândurile într-un mediu cald și primitor.

Aici, vei găsi nu doar o clasă de yoga, ci o comunitate de oameni care împărtășesc aceeași căutare de liniște și echilibru. Vino și alătură-te nouă la și descoperă că yoga poate fi cheia pentru a te elibera de stres și pentru a găsi pacea interioară în mijlocul haosului.

Veronica Miona
Instructor

Veronica Miona

Yoga te ajută să privești în interiorul tău și să găsești răspunsuri atât pentru întrebările vieții de zi cu zi, cât și pentru întrebările profunde ale existenței