Yoga pentru Armonie in Corp, Minte si Suflet

Detalii Clasă

În cadrul acestei clase, veți experimenta o călătorie de conexiune și armonie între corp, minte și spirit. Misiunea mea este să vă ajut să eliberați stările care vă țin pe loc, blocajele interioare și să vă recâștigăm energia și liniștea interioară.

De câte ori nu ne-am spus: „Aș vrea să-mi liniștesc mintea; aș vrea să nu mă mai simt atât de copleșit de gânduri; aș vrea să reacționez altfel la tot ce se întâmplă în jurul meu.” Vă voi surprinde cu practici de Hatha Yoga, Pranayama și Tehnici de Mindfulness pentru calmarea sistemului nervos, reducerea anxietății și liniștirea minții, pentru a ajunge într-o stare de calm și relaxare. Ne vom reconecta la esența noastră interioară, la iubirea divină; vom găsi echilibrul între minte, corp și suflet și vom încerca să intrăm în starea de ecuanimitate.

Simțiți că nu mai aveți loc în corpul vostru? Știu ce înseamnă să nu aveți energie, să nu vă puteți concentra, să simțiți că nu vă aparțineți corpului. Știu, în același timp, că mișcarea este esențială pentru vindecare.

Revitalizare: Corpul nostru a fost creat pentru mișcare, iar când energia stagnează, vibrația este scăzută, vă simțiți obosiți și predispuși la stări de anxietate, neliniște și îngrijorare.

Simțiți că nu aveți timp? Prin Yoga, câștigați mai mult timp în viața voastră, timp pe care l-ați pierde altfel în anxietate și lipsă de concentrare.

Stilul abordat în cadrul claselor este Hatha Yoga tradițională, o formă ancestrală a practicii yoga care combină Asanele (posturile specifice) cu tehnicile de respirație Pranayama și exercițiile de meditație și mindfulness. Aceasta vă va conferi o minte relaxată, un corp flexibil și vă va deschide calea spre autocunoaștere și spiritualitate. Stilul meu de yoga este unul holistic, lucrând atât la nivel fizic, cât și emoțional sau mental. Include în practică asane, tehnici de respirație, tehnici de relaxare și meditație.

În această lume agitată, Yoga ne oferă un moment de liniște și echilibru interior.

Raluca Danaila
Trainer

Raluca Danaila

Raluca Danaila este un Instructor Yoga Certificat - Yoga Alliance (200h TTC) Yoga Academy™ cu o experiență de peste 11 ani în practica yoga. Ea este pasionată de viață, frumusețe, conexiunea cu oamenii, experiențele noi, spiritualitatea, yoga, mișcare, hiking, scufundările, nutriția și sănătatea.